Adatkezelési tájékoztató
Annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat. Adatkezelési tájékoztató 2018.05.25
×

Eladná motorkerékpárját? Pénzre van szüksége? Akkor a legjobb helyen jár! Motorkerékpár felvásárlása: Márka; Állapot; Évjárat;- megkötése nélkül. Használt? Törött-sérült? Motorhibás? Külföldi papiros? Nem gond!

Hogyan működik a motorkerékpár felvásárlás?

Felvásárlás keretein belül felvásárlójuk, megvásároljuk eladó motorkerépárját. Önnek csak annyi a dolga hogy kitölti ajánlatkérő űrlapunkat. Ajánlatbeérkezése után a felvásárló megteszi önnek ajánlatát.

Az motorkerékpár felvásárlás lényege, hogy az autókereskedő, autó daler az őt megkereső ügyfélnek meg motor értékesítés - meg egyezés esetén - után rögtön készpénzben fizet. Az motorfelvásárlásnál a kifizetés minden esetben-készpénzben történik.

A felvásárló kereskedő tovább értékesítés céljából vásárolja fel a motorját, így a piaci ár alatt történik a felvásárlás.

Motorfelvásárlás vagy Motoreladás… Van különbség? Igen..

Motorfelvásárlás esetén, ha sikerült megegyezni a vételárban – felvásárlási árban, Ön rögtön megkapja a vételárat a helyszínen. Motoreladás esetén, önnek hirdetést kell feladni, vevőjelölteknek kel az eladó motorkerékpárt bemutatni, és küzdeni a menyit engedsz a feléből érdeklődőktől.


Mennyit ér motorkerépárja?

Ha nincs tisztában motorkerékpárja értékével, kérjük tájékozódjon a www.hasznaltauto.hu internetes hirdetési portálon..

Find Us On Facebook

Honlapunkon kategóriákba rendezve találja meg az ÖNT érdeklő felvásárlási termékéhez illő kategóriát.

 

Országos felválásárlás

Infió