Adatkezelési tájékoztató
Annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat. Adatkezelési tájékoztató 2018.05.25
×

Gyik

Honlapunkon kategóriákba rendezve találja meg a felvásárlási termékéhez illő kategóriát. Válassza ki az Önt érdeklődő kategóriát majd a kategórián belül lehetősége van elolvasni a felvásárlásáról szóló leírást, feltételeket. Ajánlatott ajánlatkérő űrlapunk segítségével tud.


Felvásárlással - eladás illetve felvásárlás, ajánlatkérés esetén számos kérdés merülhet fel Önben, ezeket igyekeztük össze itt gyűjteni!Honlapunkon kategóriákba rendezve találja meg a felvásárlási termékéhez illő kategóriát. Válassza ki az Önt érdeklődő kategóriát majd a kategórián belül lehetősége van elolvasni a felvásárlásáról szóló leírást, feltételeket. Ajánlatot ajánlatkérő űrlapunk segítségével tud.

 

Adatvédelemi nyilatkozat, Adatkezelési  tájékoztató

A jelen adatkezelési szabályzat az Felvásárlás készpénzért weboldalon a látogatók által önkéntes hozzájárulással megadott Felvásárlás készpénzért ajánlatkéréshez kapcsolódó adatok tárolására és kezelésére vonatkozik. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, azokat kizárólag a Felvásárlás készpénzért ajánlatkérés, illetve információ megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli és szóbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

Az Üzemeltető, a Honlapon helyet biztosít Felvásárlói részére termékeik és szolgáltatások folyamatos hirdetésére.Válassza ki az Önt érdeklődő kategóriát majd a kategórián belül lehetősége van elolvasni a felvásárlásáról szóló leírást, feltételeket.

Online ajánlatkérő űrlap +36 30 603 7466

Információkérés

Miben segíthetünk?

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

  Miben segíthetünk?

  captcha

  Az adatkezelésről itt olvashat.

  Find Us On Facebook

  Honlapunkon kategóriákba rendezve találja meg az ÖNT érdeklő felvásárlási termékéhez illő kategóriát.

   

  Országos felválásárlás

  Infió